• Sinopa 22 September 2011

  Sinopa Memdi is onze wildebras. Ze is een intelligent,lief,pittig en energiek teefje. Als een pijl uit een boog rent ze s'morgens vanuit de auto de polder in,ze is snel...érg snel. Rennen is haar grootste passie zo lijkt het. Maar ook moet gezegd worden dat ze het heerlijk vind om lekker te kroelen...Inmiddels is ze mamma geworden van verschillende leuke, grappige en vooral energieke pups! Deze "taak"volbracht ze met veel liefde en toewijding... Haar laatste nest is in 2019 geboren.

  Vader Liwanu Pihtik
  Moeder : Nebraska v.d. Amandelgaard

 • Donny 18 April 2011

  Gordonne du Paris...
  Donny is een vriendelijke en ondernemende reu. Hij woont bij onze vrienden Ria en Henk Horssen,en komt af en toe gezellig op bezoek. Donny lijkt eindelijk volwassen te zijn geworden en toont een enthousiast, vriendelijk en innemend karakter. Hij is wel in voor een dolletje en grote wandelingen.
  Donny is inmiddels vader geworden van een enkele nesten.Hij geeft mooie stabiele pups...meestal met een warm rode kleur.

  Vader: Shaggy Tollers a French Connection (Paris)
  Moeder: Talitha Sterre v.d. Amandelgaard

 • Kaitos 14 April 2018

  Nog één keer een Tollertje aanhouden was onze wens. en dat is Sandy's Kaitos geworden. Zoon van onze Sinopa.Een volbloed Amandelgaardje. Met zijn rustige,maar ondeugende karakter steelt hij ieders hart.We lopen af en toe een show met hem. Hij is nu volop bezig met diverse gehoorzaamheid's trainingen.Kaitos woont en leeft bij een vriendin van ons. En is regelmatig bij ons.


  Vader: Deneb Kaitos v.d. Amandelgaard.
  Moeder: Sinopa Memdi v.d. Amandelgaard.