Wie zijn wij.....    

 

We stellen ons even aan u voor; wij zijn Hans en Yvonne Vermeulen.

Al jaren lang actief in de hondenwereld op diverse vlakken.

Op gebied van het fokken van ras honden inmiddels al bijna 28 jaar!

De jongste Toller is onze Kaitos,dit is de laatste Toller voor ons, onze roedel wordt kleiner omdat Hans inmiddels gepensioneerd is.Er worden geen nieuwe Tollertjes meer aangehouden . In 2019 hebben we het laatste nest Tollers gefokt.

Wij zijn ouders van 3 volwassen kinderen,te weten Debby,Richard en Sebastiaan. Onze Debby en schoonzoon Niels,hebben ons op 23 september 2004 verblijdt met een prachtige kleinzoon,hij heet Mitchell Collin.Hun tweede zoon is geboren op 25 augustus 2007 zijn naam is Conner Jeremy !

Mitchell(16 jaar) is regelmatig bij ons en op zijn eigen manier is hij erg leuk met onze honden bezig.Broertje Conner( 13 jaar.) is er dan vaak ook bij,maar hij is wat terug houdend naar de honden.

 Op 1 Juli 2019 werden we verblijdt met onze kleindochter Zoe,dochtertje van onze zoon Richard en schoondochter Olga.

 Yvonne is al van kinds af aan te vinden geweest bij fokkers , shows en op trainings velden.Ook heeft ze een curses E.H.B.O gedaan.Sinds 2021 verzorgt Yvonne ook op verzoek van eigenaren van   andere Amandelgaard tollertjes, dekkingen en evt andere begeleiding rondom de zwangerschap en geboorte.

 Hans is daarin mee gesleept en heeft de theoretische kant op zich genomen.Zo behaalde hij reeds zijn diploma's voor KK 1 KK 2 en doorliep hij de cursus  E&B .Ook Hans  heeft de cursus dieren E.H.B.O gevolgd.Hij vind bestuurlijke functies binnen ras verenigingen erg leuk. Dit heeft hij in de afgelopen jaar afgbouwd.

Samen zorgen we voor onze honden, op dit moment van schrijven (July 2021) hebben we  nog 4 honden in ons bezit. Te weten onze   DONNY  SINOPA GEISKE en KAiTOS jr. De reuen: , Donny en Kaitos wonen bij vrienden....

Met de anderen maken we dagelijks wandelingen waarbij zwempartijen niet geschuwd worden

Hieronder 3 foto's met onze kleinkinderen die hun steentje bijdragen met de socialisering als we pups hebben.

De clubs waarbij wij zijn aangesloten :* Vereninging voor de N.S.D.T.R. Nederland*Canadese Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club. Belgische TCB.*Belgische Retrieverclub. Wij houden ons aan de regels van  de Raad van Beheer op Kynologisch gebied.(Dutch Kennel Club)

  • Onze kleinzoon Mitchell (14)

  • Onze kleinzoon Conner (11)

  • Onze 3 kleinkinderen samen.