Terug kom dag....

Vandaag zondag 4 November'18 was het zover,de Terug kom dag van ons Nest "Voorouders".Met als ouders Sinopa en Kaito v.d. Amandelgaard.Gelukkig hadden we het weer mee , het was droog de zon scheen en de temperatuur was rond de 7 graden.Heel fijn dat het nest helemaal kompleet was,uiteraard was mams Sinopa ook aanwezig,even als enkele tantes :-) Papa Kaito kon er helaas niet bijzijn,ivm de afstand (9 uur rijden) Om 11 uur verwelkomde we onze gasten en kon er een mooie groeps foto worden gemaakt.Uiteraard op volgorde van hun geboorte!

Daarna konden ze los en hebben ze heerlijk lopen rennen en zwemmen.Hieronder volgen de foto's en een filmpje.Na afloop met z'n allen op het terras aan de koffie/thee en een stuk heerlijke appelstudel. Ook de stambomen zijn uitgereikt aan de eigenaren.Door een van de eigenaren werden de andere eigenaren verwend met een klein cadeautje voor hun hond.Wij werden verwend met een mandje mooie herfst plantjes,en snoepgoed voor de honden en nog een persoonlijke kaart daarbij :-)

 

Allemaal bedankt voor het komen,en hopelijk zien we elkaar terug met de Kennel Winter Wandeling aan het strand  in januari 2019!

 

Klik vooral op de foto's om ze helemaal te kunnen zien!

Click on the photo to see them enlarge!

Heerlijk plonsen in de Bernisse plassen.......zie de movie....