• Sterre 17 April 2008

  Talitha Sterre heeft als roepnaam Sterre. Ze heeft zich ontwikkeld als een stoer eigengereid meisje vol werk passie. Thuis ontpopt ze zich als een lieve , rustige Toller met een sterke persoonlijkheid. Op de leeftijd van slechts 13 maanden is ze Nederlands Jeugd Kampioen geworden. Daar zijn we natuurlijk erg trots op! In 2010 Behaald ze haar Nederlands Kampioen titel!In de zomer van 2012 neemt ze het leiderschap over van onze ouder wordende Nada. Inmiddels weet iedereen dat Sterre de roedel leidster is. Ze laat dat op verschillende manieren regelmatig weten.

  Vader: W'07 NK'10 CW.'10 O'Conor Spice v.d. Amandelgaard
  Moeder Kaya v.d. Amandelgaard

 • Toujour 17 April 2008

  Toujour Sterre, heeft als roepnaam Toujour. Zij is een "quiksilver",met haar vrolijke karakter is ze een plezier in huis. Op de leeftijd van 14 maanden is ze reeds Zwitsers Jeugd Kampioen geworden, daar zijn we natuurlijk erg trots op. Toujour is de vrolijke nood in huis ,altijd in voor een spelletje, en lief voor iedereen, zowel mens als dier. kortom...een hondje om vrolijk van te worden. Inmiddels is Toujour mama geworden van drie heerlijk nesten! Zelf is ze de zus van onze andere Sterre, en dus ook een pup uit ons mega T-nest van 16!

  Vader: W'07 NK'10 CW.'10 O'Conor Spice v.d. Amandelgaard
  Moeder Kaya v.d. Amandelgaard

 • Sinopa 22 September 2011

  Sinopa Memdi is onze wildebras. Ze is een intelligent,lief,pittig en energiek teefje. Als een pijl uit een boog rent ze s'morgens vanuit de auto de polder in,ze is snel...érg snel. Rennen is haar grootste passie zo lijkt het. Maar ook moet gezegd worden dat ze het heerlijk vind om lekker te kroelen...In 2014 is ze voor de eerste keer mamma geworden! Deze "taak"volbrengt ze met veel liefde en toewijding...

  Vader Liwanu Pihtik
  Moeder : Nebraska v.d. Amandelgaard

 • Conor 28 januari 2006

  O'Conor Spice...
  Conor is een rustige lieve reu. Erg gericht op zijn bazin. Conor heeft reeds een aantal nesten gegeven,alle pups van hem in combinatie met de teefjes,geven prettige stabiele karakters. Iets waar we erg blij mee zijn.

  Conor woont en leeft bij Ellen v.Praag.Zij heeft hem geweldig opgevoed en getraind tot waar hij nu staat.Dank je wel Ellen!
  Inmiddels is Conor een dagje ouder, in januari 2017 heeft hij de leeftijd van 11 jaar bereikt.

  Vader: Kanadickens Danish Hot Spice
  Moeder: Aquamarijn from Nova´s Power

 • Donny 18 April 2011

  Gordonne du Paris...
  Donny is een jonge vriendelijke en ondernemende reu. Hij woont bij onze vrienden Ria en Henk Horssen,en komt af en toe gezellig op bezoek. Donny lijkt eindelijk volwassen te zijn geworden en toont een enthousiast, vriendelijk en innemend karakter. Hij is wel in voor een dolletje en grote wandelingen.
  Donny is inmiddels vader geworden van een enkele nesten.Hij geeft mooie stabiele pups...

  Vader: Shaggy Tollers a French Connection (Paris)
  Moeder: Talitha Sterre v.d. Amandelgaard