• Toujour 17 April 2008

  Toujour Sterre, heeft als roepnaam Toujour. Zij is een "quiksilver",met haar vrolijke karakter is ze een plezier in huis. Op de leeftijd van 14 maanden is ze reeds Zwitsers Jeugd Kampioen geworden, daar zijn we natuurlijk erg trots op. Toujour is de vrolijke nood in huis ,altijd in voor een spelletje, en lief voor iedereen, zowel mens als dier. kortom...een hondje om vrolijk van te worden. Inmiddels is Toujour mama geworden van drie heerlijk nesten! Zelf is ze de zus van onze andere Sterre, en dus ook een pup uit ons mega T-nest van 16!

  Vader: W'07 NK'10 CW.'10 O'Conor Spice v.d. Amandelgaard
  Moeder Kaya v.d. Amandelgaard

 • Sinopa 22 September 2011

  Sinopa Memdi is onze wildebras. Ze is een intelligent,lief,pittig en energiek teefje. Als een pijl uit een boog rent ze s'morgens vanuit de auto de polder in,ze is snel...érg snel. Rennen is haar grootste passie zo lijkt het. Maar ook moet gezegd worden dat ze het heerlijk vind om lekker te kroelen...Inmiddels is ze mamma geworden van verschillende leuke, grappige en vooral energieke pups! Deze "taak"volbrengt ze met veel liefde en toewijding...

  Vader Liwanu Pihtik
  Moeder : Nebraska v.d. Amandelgaard

 • Donny 18 April 2011

  Gordonne du Paris...
  Donny is een vriendelijke en ondernemende reu. Hij woont bij onze vrienden Ria en Henk Horssen,en komt af en toe gezellig op bezoek. Donny lijkt eindelijk volwassen te zijn geworden en toont een enthousiast, vriendelijk en innemend karakter. Hij is wel in voor een dolletje en grote wandelingen.
  Donny is inmiddels vader geworden van een enkele nesten.Hij geeft mooie stabiele pups...meestal met een warm rode kleur.

  Vader: Shaggy Tollers a French Connection (Paris)
  Moeder: Talitha Sterre v.d. Amandelgaard

 • Kaitos 14 April 2018

  Nog één keer een Tollertje aanhouden was onze wens. en dat is Sandy's Kaitos geworden. Zoon van onze Sinopa.Een volbloed Amandelgaardje. Met zijn rustige,maar ondeugende karakter steelt hij ieders hart.We lopen af en toe een show met hem. Hij is nu volop bezig met diverse gehoorzaamheid's trainingen.Kaitos woont en leeft bij een vriendin van ons. En is regelmatig bij ons.


  Vader: Deneb Kaitos v.d. Amandelgaard.
  Moeder: Sinopa Memdi v.d. Amandelgaard.